dimecres, 16 d’octubre del 2013

Fets curiosos

Hola!

Dilluns i dimarts vam tenir festa a la universitat. "Fall break" que l'anomenen. En fi, que vaig estar a Eden Prairie i... dilluns que ve us explico més!

Com que aquest dilluns vaig estar molt ocupada i no vaig poder escriure faré una excepció i avui dimecres penjaré aquest post que em fa molta il·lusió perquè són coses sorprenents!

En aquesta universitat hi ha varis fets curiosos que vaig descobrint a poc a poc.

El primer és que els divendres és el dia de regalar flors. Per incentivar l'economia local, la floristeria del poble posa una taula amb flors a l'edifici principal i la gent les compra i les deixa a la bústia de la persona a qui li vol regalar. És curiós veure les bústies plenes de flors.







Un altre fet curiós és que com a part del codi d'honor, que vaig posar la fotografia en l'anterior entrada, les bústies estan obertes. Per tant, qualsevol pot veure quines cartes tens, però ningú ho fa.
Pels qui no sabeu anglès i el traductor no és el vostre amic, el codi d'honor consisteix en què cadascú té les seves coses i si trobes alguna cosa d'una altra persona, o la deixes al lloc, o li col·loques a la bústia.
A més, com a part més xocant, durant els examens, els professor i les professores, marxen de la classe i van a fer feina a algun lloc per no molestar. Per tant, ningú copia i si algú veu copiar, ho has de notificar i es fa un tribunal per saber si es diu la veritat o no. En resum, que ningú copia i ningú roba. (Fins que vaig deixar el paraigües sol un dia de pluja i algú se'l va emportar!! Vull pensar que es van confondre!) 
Quan vas passejant pels edificis, no és estrany veure coses per allà. La gent ho deixa tot per tot arreu, motxilles ara, però després, anoracs, botes de neu, llibres, i fins i tot els més confiats ordinadors portàtils. 

Per entrar al menjador tothom ha de deixar les motxilles fora.










 I es formen grans files de motxilles!




 I com podeu llegir al cartell (No motxilles o abrics davant els botons de l'ascensor) i veure a la dreta, no hi ha prou espai i la gent no en fa cas!
 
La sala d'estar, al pis de sota del menjador, també plena de motxilles.


Per últim, a la biblioteca, a més del servei de préstec de llibres, CD's, DVD's... ara també hi ha préstec de bicicletes! La sol·licites, hi si està discponible la tens per tu durant 24 hores! Un bon mètode per no haver de comprar-la i poder moure't per aquí més ràpid.
El sistema de recollida també és curiós!


Fins dilluns!
Roser.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada